Site icon Teknikerler

Sony RX1R II Full Frame Profesyonel Kompakt Fotoğraf Makinesi

sony-rx1

sony-rx1

Sony RX1R II Full Frame Profesyonel Kompakt Fotoğraf Makinesi, Üst düzey tam çerçeve kompakt makine ile Çözünürlük daha yüksek bir zirveye ulaştı. Tam çerçeve CMOS sensör ve sabit lens tasarımı, 42,4 megapiksellik RX1R II kompakt fotoğraf makinesinde yeni zirvelere çıkıyorçözünürlük ve gelişmiş görüntü işleme. Hızlı AF, geri çekilebilir bir elektronik vizör ve dünyanın ilk optik değişken düşük geçişli filtre, son teknoloji performansın ve çok yönlü rahatlığın ne kadar kusursuz bir şekilde bir arada var olabileceğini görmenizi sağlar.

Görüntüleme yeniliği

Görüntüleme yeniliği

Yüksek çözünürlüklü, tam çerçeve 42,4 megapiksel sensör, BIONZ X ™ ve ZEISS® lens, görüntü ayrıntılarını ayırt eder.

Hızlı, doğru Hızlı Hibrit AF

399 netleme düzlemi aşama algılamalı AF noktası, AF hızını ve kapsamını büyük ölçüde artırır.

Türünün ilk alçak geçiren filtre

Çekim amacına / durumuna göre düşük geçişli filtre efekti kontrolü ile görüntü kalitesini optimize edin.

Geri çekilebilir XGA OLED Tru-Finder ™

ZEISS® T * Kaplama ve 0,74x yüksek büyütme özelliğine sahiptir5, tanım ve kontrast.

Eğilebilir LCD ekran

Yakl. 109 derece, aşağı yakl. 41 derece, çekim açısı esnekliğini artırmak için maksimumda.

Üstün görüntü kalitesi

Ayrıntılı olarak şaşırtıcı derinlik

42,4 megapiksel1arkadan aydınlatmalı 35 mm full frame Exmor R® CMOS sensör, gelişmiş BIONZ X ™ görüntü işleme motoru ve sabit lens tasarımı rakipsiz çözünürlük ve gelişmiş hassasiyet sunar. Bu teknolojik gelişmeler, çekim koşulları ne olursa olsun, görüntülerin merkezlerinden kenarlarına kadar zarif bir şekilde ayrıntılı, doğal ve iyi pozlanmış olmasını sağlar.

Çözünürlük ve hassasiyeti artırma

Arkadan aydınlatmalı 42,4 megapiksel ISO 50-102400 ile tam çerçeve Exmor R® CMOS sensör, geniş dinamik aralık, düşük gürültü ve daha hızlı bakır kablolama ile genişletilmiş devre ölçeği veri iletimi.

Daha yüksek AF hızı, hassasiyeti ve kapsamı

399 netleme düzlemi aşama algılamalı AF noktasına sahiptir

Gelişmiş aşama algılama ve kontrast algılama yetenekleriyle, RX1R II’deki Hızlı Hibrit AF sistemi, alışılmadık derecede hızlı, doğru geniş alan otomatik netleme kapsamı ve izleme performansı sağlar. Tek bir anı bile kaçırmadan her fırsatta daha iyi, daha net fotoğraflar çekebileceksiniz.

Daha geniş AF kapsamı – Daha hızlı AF yanıtı

399 aşama algılamalı AF noktası, görüntünün geniş bir alanında paketlenmiştir (tüm karenin neredeyse yarısını kapsama sağlar) ve AF tepkisi yaklaşık% 30 daha hızlıdır.

Anı kaçırmamak

Yeni AF-C odak modu ve AF izleme ile birlikte 5 fps’ye kadar sürekli çekim özellikleri, daha iklimsel anları güvenilir bir şekilde yakalamanıza yardımcı olur.

Dünyanın ilk optik değişken alçak geçiren filtre

Bir çekimde amacınıza ulaşmak için LPF efektini kontrol edin

Üç optik değişken düşük geçişli filtre efekti ayarı arasından seçim yapabilirsiniz: Kapalı (görüntü çözünürlüğüne öncelik vermek için), Hi (harelenme ve renk kusurlarını azaltmak için) ve Standart (bu öncelikleri dengelemek için). Her biri kendi yöntemiyle görüntü sensörünün 42,4 megapiksel özelliğinden en iyi şekilde yararlanır  Çekim amacına ve durumuna göre nihai görüntü kalitesini sunmak için çözünürlük.

Dokun ve paylaş

NFC, fotoğrafları / videoları Wi-Fi aracılığıyla hızlı bir şekilde aktarmak için Android cihazınızı RX1R II’nize dokundurmanızı sağlar.

PlayMemories Camera Apps ™ ile kişiselleştirin

Yaratıcı ihtiyaçlarınıza uygun işlevler ekleyin.

* Not: Hizmetlerin kullanılabilirliği bölgeye bağlıdır.

Imaging Edge ™ Uzaktan Kumanda, Görüntüleyici ve Düzenleme

Imaging Edge masaüstü uygulamalarıyla fotoğrafçılığınızı geliştirin. Çekimi uzaktan kontrol etmek için “Uzaktan” kullanın; Büyük resim kitaplıklarından fotoğrafları hızlı bir şekilde önizlemek, derecelendirmek ve seçmek için “Görüntüleyici”; ve RAW verilerini teslim edilmek üzere yüksek kaliteli fotoğraflara dönüştürmek için “Düzenle”. Sony RAW dosyalarından en iyi sonucu alın ve prodüksiyonlarınızı daha verimli yönetin.

Sony için Capture One

Capture One Express (Sony için), RAW geliştirme, kolay yönetim ve güçlü düzenleme araçları sağlayan ücretsiz, ödüllü bir düzenleme yazılımıdır. Daha da fazla düzenleme aracı ve bağlı çekim özelliği için Capture One Pro (Sony için) satın alınabilir. 

Imaging Edge ™ Web Kamerası

Imaging Edge Web Kamerası uygulaması, etkileyici canlı akış ve konferans için Sony kameranızı geniş uyumluluğa sahip yüksek kaliteli bir web kamerası olarak kullanmanızı kolaylaştırır.

 

Exit mobile version