Site icon Teknikerler

CANON EOS 250D DSLR Crop Sensör fotoğraf makinesi

canon_250D

canon_250D

CANON EOS 250D DSLR Crop Sensör fotoğraf makinesi, Dünyanın hareket edebilen ekrana sahip* bu en hafif DSLR fotoğraf makinesi, klasik tutuşa ve üstün teknolojiye sahiptir. Mükemmel fotoğraflar ve 4K filmler çekmek çok kolaydır ve fotoğraf makinesi, akıllı cihazlarla sezgisel bir biçimde iletişim kurar.

Boyutu küçük, performansı büyük

EOS 250D’nin taşınabilir gövdesinin içinde bulunan 24,1 megapiksel sensör ve DIGIC 8 görüntü işlemcisi, hareket halinde mükemmel sonuçlar sağlar. Optik vizör, net ve gerçek zamanlı bir görünüm sunar.

Kompakt DSLR

Dünyanın hareket edebilen ekrana sahip* en hafif DSLR fotoğraf makinesi olan EOS 250D’yi, yanınızda daha sık taşıyıp daha çok yere götürerek yaratıcılığınızın harekete geçtiği anlarda mükemmel sonuçlar alırsınız.

Yüksek çözünürlüklü çarpıcı görüntüler ve 4K filmler

Zengin renklerle dolu ve son derece net 24,1 megapiksel fotoğraflar ve 4K filmler çekin. APS-C boyutlu sensör ve DIGIC 8 işlemci, düşük ışıkta bile mükemmel sonuçlar sağlar.

 

Hayatınızla bağlantılı

Görüntüleri aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşmak çok kolaydır. Bunun için EOS 250D’yi Bluetooth** kullanarak akıllı telefonunuza veya tablet bilgisayarınıza* bağlamanız yeterli. Gerisini fotoğraf makinesinin dahili Wi-Fi bağlantısı halleder.

Odağınızı koruyun, net görüntüler edinin

İster o anı optik vizör ile 5 fps’de yakalayın ister Otomatik Göz Odaklaması özellikli Dual Pixel CMOS AF Canlı Kontrol kullanın; daima son derece net sonuçlar elde edersiniz.

Sade mi gelişmiş mi?

Bas-çek sadeliğinin keyfini çıkarın ve Rehberli Kullanıcı Arabirimi ve Yaratıcı Asistan modu ile yaratıcılığınızı konuşturun.
Hareket edebilen dokunmatik ekran, alışılmadık açıları ve selfie’leri kolay hale getirir.

Teknik Özellikler

24,1 megapiksel

Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar

Optik vizör

Her şeyi olduğu gibi görün

4K filmler

Üstün netlik için

Dual Pixel CMOS AF

Canlı Kontrol kullanırken mükemmel AF

Hareket edebilen ekran

Selfie’ler çekin ve farklı açılarla yaratıcılığınızı konuşturun

Rehberli Kullanıcı Arabirimi

Fotoğraf makinenizi çekim yaptıkça tanıyın

Wi-Fi ve Bluetooth®**

Akıllı cihazlara kablosuz bağlantı

Yaratıcı Asistan

Yeni görünümler deneyin ve fotoğraflarınızı geliştirin

Tüm teknik özelliklere bakın 

Exit mobile version