Site icon Teknikerler

Arduino Çeşitleri, Arduino ders içerikleri, Arduino Yazılım ve Donanım Bilgileri – Ders 4

arduino arayüz

arduino projeleri

Arduino kart çeşitleri nelerdir, Arduino dersimizi nasıl işleyeceğiz, Arduino kodlamak için yazılım ve donanımlar nelerdir, Arduino çalışma mantığı nasıldır, Arduino shiltleri nelerdir gibi eğitim serimiz hakkında bilgilere yer verdiğim videomda arduino kursu niteliğinde seriler halinde videolara başladık.

Arduino ile çalışmaya başlamadan önce bu sistem hakkında birazcık bilgi sahibi olmakta fayda var. Arduino ile neler yapılabilir, elektronik olarak ne tarz projeleri hayatı geçirebiliriz. Ne kadarlık bir elektronik cihaz kontrol edebiliriz. Nesnelerin interneti gibi yapay zeka modüllerinin hangilerini arduino ile yapabiliriz.
Arduino kart çeşitleri nelerdir. neden birden fazla kart çeşidi bulunur. Bir tane arduino kartı alsak istediğimiz tüm projelerde kullanabilir miyiz.


Arduino ile çalışmak için kodlama bilgimiz hangi seviyede olması gerekir. Elektronik bilgimiz hangi seviyede olmalı ki arduino ile projeler yapabilelim. Peki ya kodlama bilgisi ne kadar yazılım bilmeliyim gibi daha bir çok soru aklınıza gelebilir.
Yukarıda saydığımız soruların bir çoğuna cevap bulabileceğiniz bir eğitim serisi ile bu işe başlamış bulunuyoruz.

Daha fazla detayın yer aldığı videoyu izlemek için tıklayınız

Exit mobile version